Ці картонні коробки мають знак якості для повторної переробки. Кажуть, що все це паковання використовуватимуть регіональні роздрібні торговці для доставки своїх продуктів. Це також організовує MBE Center.

Майже все паковання піддається компостуванню та є значно більш енергоефективним під час виробництва, ніж класичне транспортне паковання. Наприклад, лише два літри води на тонну целюлози потрібні для виробництва трав’яного паперу. З поліетиленовими пакетами, так званими полібегами, це 9000 літрів. Це зробило трав’яні паперові мішки набагато більш екологічним варіантом для транспортування одягу.

Єдиним звичайним пакованням є картонні коробки з переробленого матеріалу. Ці картонні коробки мають знак повторної переробки. Усе це паковання використовується регіональними роздрібними продавцями для доставки продуктів

Договір щодо сталого розвитку з UPS гарантує кліматично нейтральний транспорт. Зокрема, роздрібні торговці органічними продуктами, які хочуть запропонувати своїм клієнтам 100-% екологічний досвід покупок, повертаються до цього загального пакету.