Організатор шоу, компанія Messe Frankfurt France очікує, що кількість учасників буде близькою до докризового рівня для більшості основних країн-постачальників. Зарезервовані на цьому етапі виставкові площі перевищують рівень, досягнутий у липні минулого року.

У Texworld Evolution Paris візьмуть участь понад 100 турецьких експонентів, які будуть розділені між національним павільйоном Туреччини, зоною Elite та зоною, присвяченою пропозицією джинсового одягу.

Корейський павільйон, який підтримує Корейська федерація текстильної промисловості, також розширюється.

Також на Texworld Evolution Paris повернуться преставники Індії, Індонезії і Тайваню, які були відсутні з 2021 року через пандемію.

Аналогічні тенденції спостерігаються і на виставці Apparel Sourcing Paris, де багато китайських та гонконгських компаній вже підтвердили свою участь. Своє повернення підтвердив Пакистан, як і Бангладеш, представники якого, схоже, були дуже задоволені активністю, виявленою ​​в лютому минулого року.

Відновили свою присутність Монголія та Шрі-Ланка.

Ще одна помітна зміна у стратегії виставки полягає в тому, що Avantex Paris та Leatherworld Paris, сфокусована тепер виключно на натуральній шкірі, стануть щорічними у 2023 році і, отже, повернуться лише у липні 2023 року.