Під час виставки RMGT також представила свою нову друкарську машину RMGT 970 та провела 19 демонстрацій друку.

«Ми спостерігаємо високу активність на ринку паковання щодо нових друкарських машин RMGT 10-ї серії, — зазначив співробітник компанії-дистрибутора Ллойд Моллой. — Компанія Relevant Packaging підписала на виставці замовлення на нову восьмифарбову друкарську машину RMGT 1060 TP/LX із секціями лакування, яка стала вже 17-ю машиною RMGT у цій друкарні».

Компанія Hagg Press також придбала свою другу нову машину RMGT за останні кілька років. Цього разу це повністю автоматизована RMGT 970 8-UP+ із LED-UV сушарками. «Дві друкарські машини RMGT замінили п’ять машин інших марок, в результаті оборот Hagg Press зріс більш ніж на 20% у річному обчисленні».

Ця друкарська машина RMGT 970 оснащена системами автоматизованого інтелектуального друку ASAP та автоматичної зміни форм SimulPlate.

Джордан Хагг, президент компанії Hagg Press: «Наші якість і продуктивність різко зросли від моменту покупки першої друкарської машини, а нова RMGT 970 допоможе нам задовольнити весь попит, який сформувався за останні кілька років».