Принтерам ColorJet Earth Series не потрібне додаткове обладнання для попередньої та подальшої обробки, щоб досягти якісних результатів друку. При цьому значно економляться вода та енергія та забезпечуються конкурентні переваги у категорії стійкого прямого друку по тканині.

За рахунок виключення процесів попередньої і постобробки спеціалізовані пігментні чорнила ColorJet зі сполучною речовиною пропонують більш екологічне рішення. Полімеризація за температури 160° С після друку забезпечує чудову стійкість кольору та якість друку за продуктивності 2500 п.м. на добу.

До серії Earth входять 3 моделі: 32-, 16- та 8-голівкові струменеві принтери з друкувальними голівками Konica Minolta, що поєднують три нові технології ColorJet — Kiloton, Purge Plus та Osci Plus. Kiloton дозволяє збільшити термін служби друкувальних голівок до трьох років.

Технологія Purge Plus забезпечує дегазацію та допомагає заощадити майже 3-4% від загальної кількості чорнила, що використовується в процесі друку. Точні ролики Osci Plus для ефективного контролю натягу та плавної подачі тканини незалежно від типу матеріалу допомагають використовувати практично всі види текстилю для прямого друку.

Завдяки удосконаленням у новій серії текстильних принтерів Earth компанія ColorJet має намір увійти до числа провідних виробників обладнання для пігментного друку.