Індивідуальний спортивний одяг та модний одяг для тренажерних залів також стають дедалі популярнішими, оскільки люди починають захоплюватися спортивним стилем. Спортивні команди та клуби майже всіх видів спорту у всьому світі почали впроваджувати футболки та майки з унікальним логотипом та дизайном. Кожен спортивний клуб сьогодні прагне надати унікальний зовнішній вигляд гравцям та підвищити впізнаваність своєї команди.

Крім того, клієнти з галузей готельного бізнесу, логістики, будівництва, промисловості та медицини дедалі частіше надають співробітникам футболки з індивідуальним друком як маркетинговий інструмент. Зростання впливу блогерів, рекламні стратегії та підвищення рівня життя також стимулюють попит на замовлені футболки на ринку.

Друк на футболках здійснюється за допомогою кількох технологій, вкл. трафаретний та цифровий друк. З точки зору технології сегмент трафаретного друку займав понад 52,1% частки ринку в 2021 році. Однак, для друку на замовлення більш економічно виправданим є цифровий спосіб друку, саме він і зростатиме найбільшими темпами в даний період.