Вона включить InPrint Munich і пройде одночасно з виставкою з виробництва гнучких матеріалів ICE Europe.

«Зважаючи на пандемію та політичну ситуацію, в якій опинилася галузь, перспективи для виробників паковання залишаються багатообіцяючими, але водночас складними. Незважаючи на те, що високі витрати на сировину, робочу силу, енергію та логістику створюють суттєві проблеми для галузі, сегмент гофротари демонструє зростання. Зростаючий попит в онлайн-торгівлі та дебати про стійкий розвиток і циркулярну економіку зумовлюють позитивні прогнози розвитку ринку. А прогрес у галузі цифровізації відкриває нові шанси та можливості», — повідомляють організатори.

Свою участь у CCE International підтвердили постачальники машин та обладнання для виробництва та переробки гофрованого та складаного картону (Baysek Machines, Bahmüller, Koenig & Bauer, Kolbus, Sun Automation Group, EFI, HP PageWide Industrial Corrugated та багато інших). Крім того, на інтегрованій виставці InPrint Munich будуть представлені ключові гравці сектору друку: Xaar, Meteor Inkjet, Seiko Instruments, Siegwerk Druckfraben, Sun Chemical та інші.

CCE International сприяє налагодженню контактів на найвищому рівні та надає галузеві знання у рамках відкритих семінарів CCE International. Тут обговорюються останні тенденції та теми в галузі виробництва та переробки гофрованої та картонної продукції. Ще один аспект, який дійсно відрізняє CCE International від інших загальних пакувальних заходів, — це академічне навчання, яке вона пропонує у формі відкритих семінарів впродовж трьох днів.

Учасники зможуть скористатися розширеними можливостями та синергією, оскільки CCE International включатиме пропозиції ICE Europe, провідної світової виставки з обробки гнучких матеріалів (папір, плівка, фольга та неткані матеріали).