Пластикові піддони мають масу переваг. Оскільки вони довговічніші, ніж їхні дерев’яні аналоги, їх можна частіше використовувати повторно. Вони менш схильні до поломок, що може допомогти зменшити ризик пошкодження та відходів у ланцюжку постачань. За оцінками Tosca, її пластикові піддони можна використовувати понад 100 разів, а в кінці терміну служби переробляти.

Співпраця з Tosca охоплюватиме поширення матеріалів із заводів і дистрибуторських центрів Avery Dennison в ЄС, а також у Великобританії, Норвегії, Швейцарії та Туреччині.

Угода дає змогу мережі партнерів Avery Dennison також приєднатися до програми об’єднання на вигідних умовах для покриття подальших перевезень готових матеріалів брендам та іншим кінцевим користувачам.

Tosca використовує модель об’єднання та доставляє чисті порожні піддони зі своїх сервісних центрів, розташованих по всій Європі, на підприємства Avery Dennison. Послуга повністю контролюється: піддони перевіряються та миються після кожного циклу. Наприкінці кожного року компанія Avery Dennison та її клієнти, які беруть участь у програмі об’єднання, отримають сертифікат про скорочення викидів CO₂. Tosca прогнозує, що лише Avery Dennison могла б скоротити 819 тонн викидів CO₂ щорічно, замінивши всі дерев’яні піддони євророзміру (1200x800 мм) на Tosca.

Програма об’єднання тестувалася впродовж майже 1 року для поставок із розподільчого центру Avery Dennison у Дубліні клієнтам в Ірландії.

Щоб взяти участь у програмі об’єднання, клієнти Avery Dennison мають зв’язатися зі своїми місцевими торговими представниками.