Вишивка завжди мала обмежену пропозицію кольорів, оскільки одна машина може вміщати лише обмежену кількість ниток різних кольорів. Наприклад, червона нитка — це один вид червоного кольору, без яскравіших або темніших колірних варіацій.

Це обмежило застосування вишивки для дизайнів, що мають широкий діапазон кольорів та градієнтів. Нова технологія ITCU від Coloreel колишні обмеження для вишивки усуває.

«Нова технологія кольорової вишивки від Printful пропонує клієнтам нові можливості для експериментів та втілення творчих ідей у ​​їхній продукції. У Printful ми приділяємо велику увагу інноваціям, оскільки прагнемо надавати найкращі рішення та послуги для клієнтів. Я вважаю, що ця нова функція стане переломним моментом у галузі та дасть змогу дизайнерам та власникам брендів продавати вироби з майстерною вишивкою або логотипи, що ідеально відповідають їхньому брендингу», — каже Еліна Крузе, керівник відділу розробки нових продуктів та мерчандайзингу Printful.

«Завдяки новим унікальним можливостям у дизайні та ефективному виробництву вишивки на вимогу, Coloreel пропонує клієнтам Printful нові можливості для створення додаткової вартості. Це дає змогу роздрібним торговцям просувати свої бренди та розвивати бізнес як ніколи раніше», — коментує генеральний директор Coloreel Торбьорн Бек.

Наразі вишивка з використанням Coloreel перебуває на стадії бета-тестування, тому доступна лише для обмеженої кількості клієнтів Printful. Проте компанія планує завершити тестування та поступово впровадити цю технологію у своїх центрах виконання замовлень у найближчі місяці.