Компанія досягла високих стандартів якості в ламінуванні з використанням клею без розчинника, а також клею на водній або сольвентній  основі завдяки постійній прихильності сучасним технологіям. Крім того, постійні інновації Comexi в секторі обробки призвели до створення голографічних рішень, які забезпечують привабливий дизайн та захист від копіювання. Зокрема, Comexi розробила два нові промислові ламінатори — SL2 Evolution і ML2 Evolution

Evolution відрізняються повністю оновленим інтерфейсом, моторизованою конструкцією голівки аплікатора, використанням дозувальних рукавів і можливістю встановлення автоматичних змінних турелів. Серед нових опцій цікаві також замкнена система Closed Loop, яка автоматично регулює та підтримує стабільний шар клею без розчинників упродовж усього виробничого процесу, та система автоматичного регулювання реєстрації.

Машини працюють з усіма типами клеїв та покриттів: на основі розчинників, на водній основі, з воском або без розчинника. Автоматична система регулювання приведення не потребує втручання оператора при налаштуванні, а також значно скорочує витрати матеріалу та втрати часу на регулювання.