Крім цього Ingram має клієнтів на спортивному та івент-ринку: вона випускає продукцію для професійних спортивних команд та стадіонів, де вони виступають.

IES – давній користувач принтерів EFI VUTEk. Першу машину компанія придбала в 2016 р., і сьогодні з урахуванням новинки в її парку друкарського обладнання працює два гібридні і два рулонні принтери.

Адам Інгрем, власник IES: «Наші клієнти хочуть, щоб їхні замовлення були виконані швидше за вигідними цінами. Ми живемо в такий час, коли витрати на матеріали зашкалюють, тож клієнти шукають усе, що можуть, та ефективність має значення. У широкому форматі великі замовлення іноді дуже лякають, тому що ви можете отримати їх, і раптово зрозуміти, що це замовлення на 12-15 днів. Тепер ці завдання ми виконуватимемо максимум 2-3 дні й зможемо виконати більше завдань за короткий проміжок часу».

Гібридний УФ-принтер VUTEk XT дає змогу друкувати на листових матеріалах до 2х3,2 м та на рулонах завш. до 3,2 м. За словами виробника, принтер відрізняється близькою до офсетної якістю друку, низькою вартістю володіння та високою продуктивністю, яка досягає 1300 м²/год.