Система працює на базі запатентованого ПЗ Imprimo, забезпечуючи управління запасами фарб, змішуванням рецептур, моніторинг в режимі реального часу, автоматичне регулювання фарб чорнила на лінії, а також споживання та відстеження по робочим замовленням.

«Зазвичай оператори вручну заповнювали фарбові ящики та регулювали в’язкість, проте з Inktrasyst фарба завжди надходить на друкарську машину в оптимальному стані, – пояснив генеральний директор Inkmaker Shanghai та член правління IM Group Лау Кар Сенг. — Крім того, в’язкість автоматично підтримується постійною впродовж процесу друку. Це не лише підвищує впевненість у досягненні ідеального кінцевого відбитка, а й знижує залишки фарби практично до нуля, що є великою економією.

IM Group (раніше Inkmaker Group) є холдингом, до якого входять Inkmaker, Rexson, Vale-tech, Swesa, Teko, Tecnopails та IEC+, що спеціалізуються в галузі виробництва обладнання для диспергування, подрібнення та змішування. Завдяки об’єднаним зусиллям, IM Group пропонує комплексні інженерно-технологічні рішення для галузей виробництва фарб, покриттів, лаків, спеціальних хімікатів, клеїв, гофропаковання, флексографії, фармацевтики, продуктів харчування, косметики, текстилю та багатьох інших секторів. У 2021 р. групу визнано одним із 10 найкращих постачальників хіміко-технологічних рішень у Європі за версією журналу Manufacturing Technology Insights.