Додаткові бокові столи та повітряний стіл створюють потрібний робочий простір та покращують зручність роботи оператора. Безпеку персоналу забезпечує оптичний захисний бар’єр. Попередній притиск стосу за допомогою широкої педалі, великий монітор Touch Screen (діагональ — 17,78 см) з функцією програмування на 99 програм та окремими кнопками функцій, що часто використовуються (вкл. калькулятор), перетворюють роботу оператора на задоволення.

Виробником паперорізальної машини є всесвітньо відома компанія Krug & Priester GmbH & Co. KG з 70-річним досвідом виробництва обладнання на заводі у місті Балінген (Німеччина). Компанія пропонує широкий асортимент паперорізального та іншого обладнання, яке відоме на всіх континентах та представлено під різними торговельними марками.

Постачальником EBA 5560 LT є ТОВ «КОЛЕГА УА»:

  • ексклюзивний постачальник паперорізальних машин та знищувачів документів торговельної марки EBA (Німеччина);
  • авторизований дилер дуплікаторів RISO та високошвидкісних принтерів RISO ComColor;
  • післядрукарского обладнання MORGANA/PLOCKMATIC в Україні.

ТОВ «НЬЮ-МЕДІА» — це цифрова друкарня повного циклу з власним виробництвом в Одесі. Друкарня виготовляє паковання, рекламну поліграфію, етикетки та налiпки в рулонах, а також приймає замовлення на широкоформатний друк...

Компанія має розвинуту виробничу базу, що включає обладнання для цифрового друку і, також, широкий спектр післядрукарского обладнання.

Мотивований та дружний персонал «НЬЮ-МЕДІА», задовольняючи високі вимоги сучасного ринку поліграфії як у довоєнні часи, так і під час військового стану, стабільно покращує професійний рівень.

Також зростає перелік вимог щодо якості та швидкості роботи обладнання та забезпечення його безперервної роботи. Тому на кожному новому етапі розвитку підприємства керівництво ТОВ «НЬЮ-МЕДІА» оцінює сучасний потенціал компанії та робить потрібні кроки для покращення умов праці персоналу, вкл. придбання нового обладнання.

Керівництво компанії ТОВ «НЬЮ-МЕДІА» вірить в Збройні Сили України, пишається ними та впевнене в Перемозі України над російською навалою. Тому вважає, що придбання паперорізальної гільйотини з гідравлічним притиском EBA 5560LT в ексклюзивного постачальника паперорізальних машин EBA (Німеччина) в Україні ТОВ «КОЛЕГА УА» — це лише черговий вклад у розвиток — як компанії, так і промислової міцності нашої Держави!