За годину в режимі якісного друку UV LED принтер дає змогу виробляти 75 м² продукції. Друк може проводитися чорнилами CMYK (помаранчевим, білим, лаком і неоновим), а також грунтовкою для складних матеріалів.

Можливий варіант swissQprint, здатний працювати з двома рулонами завш. до 1,62 м кожен, що може подвоїти продуктивність за певних умов. Подача рулонів поділена на дві секції з індивідуальним приводом кожної половини валу для забезпечення оптимального натягу полотнища.

Вакуумна пластина Karibu розділена на 136 індивідуально керованих сегментів. Впродовж чотирьох секунд вакуум може бути вибірково відрегульований, незалежно від ширини рулону (так виключається витік повітря навіть у просторі між двома рулонами).

Для носіїв, які треба задруковувати з лицьового та зворотного боку, swissQprint пропонує функцію автоматичного двобічного друку, контролюючи процес за допомогою вбудованої системи камер високої роздільної здатності та QR-кодів, що друкуються поруч із зображенням. Це гарантує, що предмети, надруковані на звороті, будуть розташовані з ідеальним приводом щодо зображення на лицьовому боці. Також Karibu оснащується світловим коробом, розташованим поруч із зоною друку, для негайного та безперервного контролю якості відбитків.