Kodak представила найшвидшу у світі на той момент восьмишпальтову систему CtP близько двох років тому. Тепер Magnus Q800 може випускати форми кожні 42,9 секунд. Це третє оновлення швидкості Magnus Q800 від Kodak за останні чотири роки. Причому швидкість збільшилася більш ніж на 40%, порівняно з попередньою моделлю Z-Speed ​​2018 року.

Модернізований пристрій CtP допоможе листовим та рулонним офсетним друкарням ще більше підвищити продуктивність офсетних робочих процесів. Всі опції автоматизації, доступні для MAGNUS Q800, вкл. однопалетний завантажувач (SPL), багатопалетний завантажувач (MPL) та багатокасетний блок (MCU), підтримують нову швидкість. Багатопалетний завантажувач може вміщати до 3200 пластин чотирьох різних розмірів — дві палети по 1500 пластин і дві касети по 100 пластин.

Також для тривалої роботи без ручного втручання корисне нещодавно реалізоване збільшення продуктивності системи видалення прокладклвих листів на 40%.

Плейтсеттер Magnus Q800 із системою T-Speed ​​Plus вже доступний у всьому світі. Встановлені на підприємствах клієнтів CtP можуть бути модернізовані до максимальної швидкості безпосередньо на місці.