На рулонних принтерах Colorado з функцією FLXfinish+ можна з одним набором чорнил створювати матові, глянсові та змішані (матові та глянсові) зображення. Оскільки чорнила UVgel призначені для друку на широкому діапазоні носіїв (звичайний папір, самоклейний вініл, тканини з поліестеру і т.д.), то в Canon впевнені, що з оновленим функціоналом FLXfinish+ друкарні зможуть вивести на новий рівень низку послуг: рішення, що підвищують помітність брендів у точках продажу (POS-матеріали, етикетка та паковання), або незвичайні ефекти в інтер’єрному друці.

FLXfinish+ входитиме до стандартної комплектації Colorado 1650, а для Colorado 1630 буде доступний як опція. Обладнання, що перебуває в експлуатації, можна буде оновити.

Премія Pinnacle InterTech Awards присуджується за важливі нові поліграфічні технології, які дають галузі нові імпульси розвитку і, за прогнозами, вплинуть на поліграфічну промисловість. Canon FLXfinish+, який, на думку журі, «використовує нову революційну та унікальну технологію», був нагороджений Pinnacle InterTech Award за 2022 рік.