Єнс займатиметься розробкою та зміцненням стратегії виходу на ринок та максимізацією можливостей для клієнтів, які бажають скористатися перевагами однопрохідної технології цифрового струменевого друку на гофрованих матеріалах.

Торік влітку було оголошено, що американська компанія TriState Container Corporation замовила перший принтер IDERA. За рік повідомлялося, що машина – «на завершальній стадії установки, і оператори проходять навчання у новому Центрі цифрових рішень TriState у рамках підготовки до запуску наприкінці літа».

Однопрохідна струменева машина IDERA здатна друкувати на гофрокартоні завт. 1,5-11 мм та розміром до 1600×2800 мм зі швидкістю від 60 до 120 м/хв.

Президент TriState Аллен Фрідман: «Вперше я зіткнувся з промисловим однопрохідним цифровим друком у виробництві гофрокартону близько п’яти років тому і одразу зрозумів, що цей тип технології може творити чудеса в нашому бізнесі».

«Ринок гофрованої продукції дозрів для цифрової трансформації, і я дуже радий обійняти цю нову посаду, тому що є фантастична можливість перенести успіх Xeikon в інших сегментах ринку на сегмент гофрованої продукції за допомогою платформи IDERA, – каже Єнс Осмундсен. — Ми перебуваємо на переломному етапі, коли цифрові технології можуть почати відігравати дуже значну роль у гофровиробництві».