Вже оголошено і першого клієнта AlphaJET — промисловий кооператив ISRA, який працює в секторі паковання та друкує картки з чіпами та без для ринків роздрібної торгівлі, транспорту, автентифікації та контролю доступу. ISRA придбала лінію MGI AlphaJET у рамках урядової ініціативи France Relance, масштабного інвестиційного плану на €100 млрд, спрямованого на підтримку французьких підприємств, переосмислення виробничих моделей, перетворення інфраструктури та інвестиції у навчання.

Директор ISRA Жан-П’єр Шовен каже: «Сьогодні для виробництва нашої продукції зазвичай потрібні 5 основних етапів. MGI AlphaJET дасть нам змогу спростити виробничий процес».

ЦДМ виробляє до 1800 арк. 707×1000 мм на год. з роздільною здатністю друку 1600 dpi. Друкарський блок AlphaJET оснащений струменевими голівками Memjet DuraLink. Заявлено, що можна друкувати та обробляти носії від 135 г/см², а макс. можлива товщина підкладки – 2 мм. До них належать крейдовані та некрейдовані папери, картон та синтетичні матеріали ф. від B2 до B1+.

У машині використовуються пігментні чорнила CMYK на водній основі. Крім друку, на ЦДМ можна проводити вибіркове УФ-лакування (Eco-Spot UV Coating), тиснення фольгою (Green-Foil), ефекти ламінування OPV. ПЗ забезпечує інтерактивну перевірку цифрових пробних відбитків.

«Однопрохідна фабрика MGI AlphaJET – це проривна інновація для поліграфічної та пакувальної промисловості. Одна друкарська машина замість поліграфічної фабрики. AlphaJET пройшла значний шлях від концепції до завершення роботи, і я, виступаючи від імені всієї команди, говорю, що ми безмірно пишаємося нашими досягненнями, оскільки наближаємося до повномасштабного комерційного виробництва. Наша концепція "все в одному" забезпечує величезну гнучкість для виробництва продукції з високою доданою вартістю — від пробних зразків до мільйонних накладів — і все це за конкурентоспроможною ціною», — заявив генеральний директор MGI Group Едмон Абергель.