Президент компанії Майк Мешкаті пояснює: «Занурившись у світ оздоблення, ми хотіли перейти до професійного, важкого рішення, що відповідає масштабам бізнесу. Ми є однією з великих рекламних друкарень Північної Америки, маємо понад 20 000 клієнтів, тому потребуємо продуктивних та економічних рішень. На аркуші  ф. B1 приведення може бути складним, але Scodix неперевершений у здатності точно обробляти навіть малоформатну продукцію, таку як візитівки».

SinaLite починалася як невелике підприємство, зі ста квадратних метрів та однофарбової офсетної друкарської машини. Сьогодні виробництво зросло до 9290 м². Використовуючи бізнес-модель Web-to-Print, друкарня виробляє широкий спектр поліграфії: візитівки, канцелярське приладдя, рекламну продукцію, гофрокороби, етикетки, одяг, вивіски та багато іншого.

Мешкаті додав: «Scodix Ultra 6000 пропонує неймовірну різноманітність покращень, але найголовніше — він дасть нам змогу дуже швидко переходити від одного оздоблення до іншого, наприклад, від золотої фольги до срібної. Перемикати роботи за лічені хвилини, коли раніше нам потрібно було півгодини чи годину. Ми знаємо, що наші клієнти хочуть прикрашати паковання більш ефектно, і тепер ми можемо це запропонувати. Scodix може без проблем працювати з відбитками офсетних машин, забираючи листи на палетах одразу після друку, що значно скорочує обсяг робіт».