Виставка «Ossie Clark And Celia Birtwell. Мода та принти 1965-74 рр.», відкрита в Музеї текстилю Прато, прибуде в Мілан у січні наступного року. Натхненні творчістю цих художників дизайни набули нового життя в цифровому форматі завдяки принтерам Epson Mona Lisa, за допомогою яких надруковані легкі шовкові панелі для підготовки виставки.

«Участь у цій ініціативі ще раз підтверджує прагнення Epson підтримувати культурні проєкти, що допомагають оживити та зробити відомою історію дизайну та дизайнерів, які своїми роботами сприяють створенню епохи, – каже Паоло Креспі, директор з продажу та маркетингу Epson Como Printing Technologies. — Історії людей, здатних до інновацій не лише у створенні текстильних виробів, а й у способах вираження себе через них. Історії справжніх новаторів, з якими ототожнює себе Epson, визнаючи в них ту ж здатність, яка властива компанії, — привносити інновації в сектор дизайну та моди».

Відбитки, відтворені до виставки на Epson Mona Lisa, просто прекрасні і надають додаткову цінність якості нашої експозиції», — говорить Філіппо Гуаріні, директор Музею текстилю в Прато. Вперше випущений у 2003 р. принтер Mona Lisa став родоначальником цілої серії цифрових принтерів Epson.