У патенті описуються двокомпонентна клейова композиція та спосіб її отримання. Новий склад не містить розчинників та добре працює на безсольвентних ламінаторах. Композиція допомагає зменшити використання білих чорнил, значно знижуючи витрати на виробництво паковання. Процес приготування складу простий, ефективний, клей не містить розчинників та безпечний для довкілля.

Високий відсоток вмісту летких органічних розчинників у традиційних клеях ламінації завдає шкоди довкіллю та потребує великих витрат енергії для усунення запахів на виробництві, збільшуючи загальні витрати. Використовуючи новий білий клей без вмісту розчинників, клієнти UFlex зможуть одночасно підвищити екологічність та економічну ефективність своїх виробництв.

Використовуючи новий клей, промислові безсольвентні ламінатори зможуть працювати на високих швидкостях (від 300 до 350 м/хв.), що значно підвищить продуктивність вже встановленого обладнання. Крім цього, перспективна технологія дасть змогу скоротити витрати білої фарби, що наноситься на субстрати для друку, забезпечуючи істотну економію коштів.

Пігментний білий клей забезпечує чудову змочуваність ламінованих матеріалів, вкл. металізовані підкладки, помітно покращуючи зовнішній вигляд паковання. Впровадження нового складу у виробництво значно знижує енерговитрати та собівартість кінцевої продукції. Швидкий розпад первинних ароматичних амінів робить клей більш екологічним та придатним до вторинної переробки.

На думку компанії, власники торговельних марок та виробники паковання зможуть за допомогою цього продукту отримати додаткові переваги, оскільки новий клей UFlex значно покращує характеристики гнучкого паковання, забезпечуючи більш високу візуальну привабливість кінцевого продукту. Продукт вже продається на світовому ринку і має гарний попит у його споживачів.