Папери з колекції Materia Viva Metamorphosis можуть бути стійкими до подряпин, жиру, плям, води. У колекції є напівпрозорі, металізовані, жорсткі, еластичні матеріали тощо, без використання пластику або інших забруднюючих речовин. Це робить кінцеву продукцію або паковання з цих матеріалів повністю придатним для вторинної переробки.

Папери колекції можуть застосовуватися у різних сферах — від продуктів харчування до косметики та засобів особистої гігієни, від моди до роздрібної торгівлі, від ювелірних виробів до предметів розкоші. Компанія презентувала колекцію на спеціальному сайті.

Також частиною цього контексту стане новий бренд Éclose, що просуває Fedrigoni. Під цією маркою компанія пропонуватиме термоформовані продукти, повністю засновані на целюлозній масі, що замінять нинішні пластикові. Éclose є італійським стартапом, який створено у результаті минулорічної угоди між компанією Tecnoform, що спеціалізується на виробництві лотків, паковання, дисплеїв та елементів інтер’єру, та Fedrigoni, якій належить 70%.