«Це дуже важлива угода для нас, – каже Оріол Раберт, регіональний менеджер Comexi. — Ми продемонстрували, що завдяки нашій флексографічній технології клієнти можуть досягти колірних результатів ідентичних до глибокого друку».

Comexi веде у цьому регіоні ще кілька проєктів, які передбачають встановлення кількох флексографічних друкарських машин.

Виробництво Oasis, розташоване в Аль-Харджі, на південь від Ер-Ріяда, запущене у 2012 році. Відтоді компанія щорічно збільшувала виробничі потужності і сьогодні випускатиме понад 5 млрд одиниць продукції на рік для своїх клієнтів у секторі розливу води та інших галузях промисловості.

Флексографічна друкарська машина Comexi F2 MB – це машина для комбінування коротких та середніх накладів та виконання повного спектру завдань з виробництва гнучкого паковання. У ній реалізовані рішення GeniusTech, що допомагають друкарням упоратися з проблемами, пов’язаними з нестачею кваліфікованих операторів.

Найбільшу увагу приділено рішенням для максимально швидкої зміни завдань, таким як GeniusFlow для швидкого очищення, та рішенням для автоматичного налаштування, вкл. GeniusSet та GeniusReg для скорочення часу та мінімізації відходів, або GeniusData для збереження всіх параметрів завдання повторного використання.

Comexi, заснована в 1954 р., має великий досвід виробництва обладнання для гнучкого паковання. Вона керує шістьма підрозділами, кожен з яких спеціалізується на різних процесах обробки: флексографічний, офсетний та цифровий друк, ламінування, поздовжнє різання та цифрові сервіси.

Компанія має два виробничі підприємства — в Іспанії та Бразилії, і два офіси — у США та росії. Продукція компанії представлена ​​більш ніж у 100 країнах світу.