Нова друкарська машина призначена для пакувального сектора. Scodix Smart High Definition — це керований алгоритмами цифровий друк, який дає змогу досягти високої точності та якості відтворення складних деталей під час вибіркового лакування та фольгування.

Фольгу Scodix Foil вдосконалено для роботи з SHD та забезпечення тонких деталей дизайну та чіткого відтворення мікротексту.

Елі Грінберг, генеральний директор та співзасновник Scodix: «Scodix готовий до роботи у всіх секторах поліграфії, включаючи паковання. Ми пропонуємо до десяти різних ефектів для декорування, сумісних з широким спектром паперових носіїв розміром аж до ф. B1. Власники SHD отримають у своє розпорядження виробничу економічність, гнучкість та якість, що перевершують усі існуючі на ринку процеси».

Серія Scodix Ultra забезпечує цифрове опорядження поліграфічної продукції від формату A3 до B1. Розроблені для пакувального сектора друкарські машини Ultra 5000 і 6000 працюють з більш товстими матеріалами і включають промислові пристрої подачі та укладачі, а флагманська модель Ultra 6000 працює з ф. B1, тепер з точністю Smart High Definition (SHD).