Chiyoda Europa здійснює весь виробничий процес на власному виробництві. Вона розробляє дизайн підкладок, має обладнання для гравіювання глибоких циліндрів та виробництва фарб, а також виробничий цех, оснащений сімома лініями глибокого друку, поставленими компанією Bobst.

Глибокий друк є кращою технологією для виробництва декоративних виробів високого класу, оскільки може задовольнити специфічні вимоги до них (велика ширина друку, високочутливі сушильні системи, спеціально розроблені для роботи з підкладками, які можуть змінюватися від тонкого паперу до плівки ПВХ, висока якість друку та складні фарбові системи).

Друкарські підкладки для декоративного застосування мають безліч варіантів дизайну: від фактур дерева, каменю чи тканини до абстрактних малюнків. Це, поряд з їхньою довговічністю, економічністю та оригінальністю дизайну, робить їх популярними як альтернативу більш традиційним матеріалам для декору, таким як шпон. У 2021 р. компанія Bobst завершила перший із двох проєктів: модернізацію однієї з машин глибокого друку Chiyoda Europa.

Машину привели у відповідність до сучасних вимог до автоматизації, зробили її більш надійною та ефективною, скоротили час простоювань та підвищили продуктивність. Під час капітального ремонту замінено низку компонентів машини, включаючи всі двигуни та приводні системи. Також було додано групу попереднього кондиціювання.

Команда з модернізації та оновлення Bobst Italia, розташована в Сан-Джорджіо-Монферрато (Італія), була в захваті від масштабів проєкту, пов’язаного з машиною із шириною полотнища 2300 мм.

Chiyoda та Bobst також працювали над проєктом технологічного оновлення машини для друку на папері та ПВХ, який був завершений на лінії глибокого друку Bobst, встановленій на виробничому підприємстві Chiyoda Europa у Генку.