Щоб відзначити цю подію, Bobst запросила групу давніх клієнтів на святкування ювілею в Швейцарії. У центрі компетенції в Мексі гостям було представлено лінійку продукції, проведено екскурсію заводом, продемонстровано верстати Mastercut 1.65, Novacut 106 з Accuregister та цифровий інспекційний стіл.

Представники великих компаній, які відвідали захід, дали свої відгуки про те, як технологія висічки Bobst зробила свій внесок у успіх їхнього бізнесу.

Компанія Leopold GmbH Verpackungen у Німеччині, яка переробляє понад 65 000 тонн картону на рік на трьох своїх виробничих підприємствах і має 11 пресів Bobst, у т.ч. п’ять висікальних машин 145 PER: «Bobst – це більше, ніж просто постачальник. Ось уже понад 20 років вони є для нас надійним партнером від початкових консультацій до експлуатації та обслуговування», — каже директор з виробництва компанії Валерій Лах.

Італійська LIC Packaging, яка цього року відзначає 70-річчя гофровиробництва, є ще одним постійним клієнтом, який має у своєму розпорядженні безліч машин Bobst. Менеджер з технічного обслуговування Ренато П’єтта високо оцінив якість обладнання Bobst: «Продуктивність — це даність, як і висока якість. Саме довговічність машин Bobst є визначальним фактором у поєднанні з чудовим післяпродажним обслуговуванням. Комплексна програма технічного Maintenance+ продовжує залишатися для нас критично важливою.

Заснована в Трієсті (Італія) у 1868 р. компанія Modiano спеціалізується на виробництві гральних карт. Компанія використовує три висікальні машини Bobst. Президент компанії Стефано Кречичі заявляє: «Я бачу в Bobst лідера інновацій на цьому ринку. Чесно кажучи, я ніколи не розглядав конкурентів, тому що ми довіряємо перевіреній довговічності обладнання».

Запатентована у 1982 р. технологія висічки, яка і сьогодні є еталоном у галузі, використовується у сучасних моделях Visioncut, Expertcut та Mastercut 106 та 145, SP 162 CER та Masterfoil 106, а також у багатьох старих машинах, які витримали випробування часом. Якість ранніх плосковисікальних пресів настільки висока, що багато з них досі перебуває в експлуатації після десятиліть служби, забезпечуючи клієнтам швидкість і високу продуктивність з року в рік.