MJeteco призначений для ефективної персоналізації готових етикеток та дає змогу наносити написи, QR та штрих-коди у високій роздільній здатності.

У принтері MJeteco компанія MPrint використовується технологія monojet, яка дає змогу друкувати на широкому спектрі підкладок, вкл. складні пористі матеріали. Використовуються УФ-фарби, що дозволяє наносити наддруки і персоналізувати як звичайні (флексографічний або офсетний друк), так і надруковані цифровим способом етикетки.

Окрім універсальних можливостей застосування, машина відрізняється вражаючою швидкістю до 75 м/хв. Це дає змогу без проблем виготовляти великі партії продукції за короткий проміжок часу. Під час виставки Kurz Label Weeks компанія Münster druck design змогла на власному досвіді переконатися у перевагах цифрового друкарського пристрою.

«Ми шукали обладнання для персоналізації винних етикеток. Для нас було важливо зосередитися на якості цифрового друку на підкладках наших клієнтів, — пояснив Клаус Мюнстер, керуючий директор Münster druck design. — З одного боку, ми були у захваті від простого керування машиною. З іншого, видатна якість друку та висока швидкість були дуже вражаючими. Не останню роль зіграла і гнучкість машини: її можна легко розширити різними додатковими компонентами».