«Потреба в гофропакованні була величезною, і вона швидко зростала в останні кілька років, — говорить президент Litho Press Берні Лейсі. — Найважливішим фактором для нас є дотримання жорстких графіків клієнтів та максимальне скорочення часу виконання робіт. Нова машина Koenig & Bauer розширить виробничі потужності більш ніж на 25%, а його автоматизовані системи скоротять час обробки з двох-трьох днів до одного-двох, що зробить нас одними з найшвидших у галузі».

Нова машина Rapida 145, яка буде інстальована ​​цієї осені, доповнить значну лінійку офсетного обладнання компанії, включаючи машину з найбільшим у світі онлайн-модулем для холодного тиснення фольгою та найбільшу у світі листову друкарську машину Koenig & Bauer Rapida 205.

Найбільший у світі онлайн-модуль для холодного тиснення фольгою встановлений на шестифарбовій машині ManRoland 900XL у Litho Press у лютому 2021 року. Як сертифікований майстер-партнер G7, друкарня забезпечує якісне управління кольором. Всі системи кольоропроб та друкарські машини відкалібровані та регулярно обслуговуються для оптимального контролю якості, що забезпечує стабільний та точний колір від проби до друку.

Нова Rapida 145 оснащена вбудованою системою вимірювання та контролю якості Koenig & Bauer QualiTronic ColorControl.

Брати Берні та Джон Лейсі продовжили сімейну справу, засновану їхнім батьком та дідом у 1953 році. Сьогодні обсяг продажу друкарні становить $31 млн на рік. «Ми вважаємо, що нова Rapida 145 забезпечить нам неперевершений рівень продуктивності, — каже Лейсі. — Завдяки своїй високій швидкості, швидкому приладженню та автоматизації Rapida 145 справді є машиною для сучасної епохи. Ми пишаємося тим, що перша така машина у Північній Америці з’явилась у нас».