На обладнанні Colaris та Chromojet від Zimmer Austria компанія Halbmond надрукувала майже 500 м² килимових покриттів, використовуючи малюнки, що втілюють промислову культуру Рурського регіону. Темою дизайну став вуглевидобуток, який сприяв перетворенню Рура на економічний та культурний центр Вестфалії.

Понад 45 років тому Zimmer представила свій перший струменевий принтер з комп’ютерним управлінням. Принтери Chromojet випускаються і сьогодні. Рішення для друку килимів Colaris було представлено у 2015 році. Цей принтер може друкувати на широкому спектрі покриттів для підлоги (килими, циновки, плитки, виготовлені з ворсистої, нетканої і тканої підкладки PA, PES). Крім того, компанія пропонує лінії для друку для вовняних та акрилових підлогових покриттів.

Виробництво килимових покриттів шириною 2,2 м або 5,2 м з продуктивністю 4 п.м./хв. — це унікальна компетенція Zimmer Austria. Маючи виробничі майданчики в Куфштайні та Клагенфурті, Zimmer Austria пропонує комплексні рішення, що включають трафаретний друк, системи для нанесення покриттів, сушіння та відпарювання, а також широкий спектр пробних, лабораторних та мийних машин.

Маючи більш ніж 140-річний досвід, компанія постійно створює конкурентні переваги своїх клієнтів, пропонуючи найбільш ефективні машини для друку в галузях домашнього текстиля, настінних та підлогових покриттів, моди, оббивки, технічного текстилю, нетканих матеріалів, на папері й навіть скловолокні.