Він розповів про поточну ситуацію з постачанням цифрового друкарського обладнання: «Ми змогли зберегти підтримку наших клієнтів без будь-яких проблем під час пандемії, а також використали цю можливість для зміцнення сервісу та місцевих складських запасів. Оскільки Кonica Minolta є постачальником, здатним надати унікальний комплекс, включаючи принтери, чорнила та ПЗ, ми пропонуємо нашим клієнтам інтегроване виробниче рішення. Воно сертифіковане: для реактивних, дисперсних та кислотних чорнил ми маємо всі еко-сертифікати. Крім цього, ми також можемо постачати рішення для попередньої обробки в лінію, що може дозволити клієнтам заощадити на електроенергії, а також знизити забруднення довкілля.

Фактично, клієнти зможуть проводити попередню обробку текстилю в лінію, додаючи хімікати через спеціальні друкувальні голівки, і, таким чином, виключаючи потребу тривалого процесу попередньої обробки в автономному режимі».

Джанлука заявив, що Кonica Minolta встановила вже 10 однопрохідних машин. З останніх інсталяцій у Туреччині варто відзначити інсталяцію Konica Minolta SP1 у компанії Yurek Tekstil, яка тепер може друкувати з максимальною швидкістю 67 п.м. за хвилину. Ще одна установка — машина нового покоління Nassenger 10e з реактивними чорнилами в компанії Drita Textile з Бурси (фото на заставці статті). Вона приблизно на 10% швидкісніша в порівнянні з попередньою моделлю і на 60% економніша щодо споживання води.

І, нарешті, в Бурсі з’явилася карколомна пара: восьмиколірна ЦДМ SP1 з 216 друкувальними голівками KM2048 і Nassenger 8 з 32 друкувальними голівками KM1024, що працюють на реактивних чорнилах.