Colbert Packaging, заснована в 1959 р., має два виробничі майданчики в різних штатах і є провідним постачальником картонного паковання, етикетки, інформаційних вкладишів та іншої поліграфічної продукції для фармацевтичної промисловості, охорони здоров’я та виробництва споживчих товарів.

Завдяки тому, що семи- і восьмифарбові роботи потребують лише один прогін картону через друкарську машину, Colbert Packaging може значно скоротити час підготовки та виробництва за допомогою нової RMGT 10. «Додавши машину RMGT, ми скоротили час виготовлення продукції для наших клієнтів, — каже керівник виробництвом Аарон Пітерс. — І хоча ми завжди пишалися своєю репутацією виробника виняткового картонного паковання, менша кількість прохідних операцій означає ще більшу ефективність та бездоганну якість».

Colbert Packaging давно співпрацює з RMGT і в 2019 модернізувала одну з друкарських машин за допомогою модуля фольгування в лінію від Eagle Systems.

Президент компанії Джон Лакнер висловив задоволення з приводу нової восьмифарбової машини RMGT 1050 LX з УФ- та ІЧ-сушарками: «RMGT 10 Series у Colbert Packaging — це ефективна та гнучка машина для виробництва картонного паковання будь-якої складності з будь-якою довжиною тиражу в умовах промислового друку».

Встановлена ​​машина оснащена онлайн спектрофотометром та сімома УФ-сушками, що робить її здатною друкувати на швидкості до 17100 відб./год. з різними комбінаціями фарб та лаків на будь-якій підкладці. Важливою особливістю цієї машини є друкарські та передавальні циліндри подвійного діаметра, що забезпечують стабільне транспортування навіть під час друку на щільних матеріалах. Повністю автоматизована зміна форм дає змогу друкарні заощаджувати сотні годин роботи на рік.

Крім того, автоматизовані функції режиму технічного обслуговування дозволяють швидше виконувати налаштування та змивку машини.

Постачальник повідомляє, що у 2022 р. буде встановлено ще сім друкарських машин серії RMGT 10, що підтверджує популярність машин RMGT 10 Series Performance серед пакувальних друкарень та конвертерів.