Рулонна друкарська машина HP PageWide встановлена ​​на підприємстві компанії Pratt в Огайо у квітні. Маючи декілька гофроустановок, розташованих по всій території США та Мексики, компанія Pratt віддана якості, сервісу та інноваціям, а також стійкому пакованню.

«Цифровий друк підвищить швидкість виходу на ринок і гнучкість, доповнивши наші виробничі потужності флексографічного та офсетного друку. Це дає нам змогу пропонувати клієнтам індивідуальні графічні рішення, що відповідають їх потребам у галузі мерчандайзингу та ланцюжка поставок», — сказав Серхіо Моралес, директор Pratt Lewi.

За допомогою технології HP Thermal Inkjet Pratt планує випускати широкий асортимент гофропаковання, забезпечуючи чітке відтворення тексту та штрих-кодів, плавні переходи тонів і ширше колірне охоплення за допомогою помаранчевого та фіолетового чорнил на додаток до CMYK.

Торік Pratt Industries також замовила у Valmet третю лінію з виробництва гофрокартону OptiConcept M. Фабрика працюватиме на макулатурній сировині для виробництва легкого високоміцного тарного гофрованого картону. Раніше компанія Valmet інсталювала Pratt ПРМ 16 та ПРМ 17, які були успішно запущені у 2015 та 2019 роках.

Нова машина із шириною сітки 8,3 м вироблятиме гофрокартон із базовою вагою 112-170 г/м². Добова потужність становитиме близько 1360 тонн. Введення в експлуатацію заплановане на 2023 рік.