Випуск серії Chrome відбувся за лінією друкарського та оздоблювального обладнання Ecoline, випущеної Rotocon у 2017 р. (вона має міцну, не схильну до вібрації конструкцію, відкритий дизайн і просту у використанні панель управління).

Успіх серії Ecoline і мінливі потреби індустрії самоклейної етикетки стали передумовами запуску Chrome. За індивідуальним замовленням компанія Rotocon може виготовити машини Chrome з великою кількістю опцій конвертації.

Засновник і генеральний директор компанії Rotocon Майкл Аенгенвор каже: «Ми прислухалися до прохань клієнтів про більш індивідуальні рішення. Ми можемо розробити кожну модель Chrome відповідно до їхніх специфікацій, щоб успішно працювати з ширшим спектром матеріалів та застосувань».

Для конвертерів, що обслуговують винну промисловість, Rotocon пропонує пакет Chrome RDF (Rotocon Digital Finishing), що включає тиснення, трафаретний друк та холодне та гаряче фольгою тиснення.

Для друку на безосновних плівках Rotocon пропонує пакет флексоприводів Chrome RFP (Rotocon Flexo Press) для виробництва етикеток на різних підкладках (від 20 до 600 мкм). А системи поздовжнього різання, інспекції та перемотки Chrome RSI (вертикальна) та RSH (горизонтальна) з системою приводу для перемотування чутливих до натягу плівкових матеріалів, таких як термозбіжна плівка, BOPP та PET, можуть бути встановлені в залежності від потреб клієнта.

Машини Ecoline та Chrome розробляються та виробляються в китайсько-сингапурському промисловому парку Сучжоу (SIP) під керівництвом Майкла Ванга, керуючого Rotocon Asia.

Rotocon на додаток до лінійки друкарських та оздоблювальних машин ECOLINE і CHROME постачає рішення таких провідних галузевих брендів, як Cheshire Anilox Technology, Domino, DuPont, Erhardt+Leimer, EyeC, Kocher+Beck, MPS, Pantec GS Systems, Phoseon Technology, Rosa Maschinenbau, ROTOCONTROL, Screen, UV Ray та Wink.