Пакувальний та поліграфічний сектори входять до 13 галузей Таїланду, які, згідно з даними Федерації тайської промисловості, розвиватимуться в епоху після пандемії. Тому спільне проведення виставок підтримали Тайські асоціації паковання та поліграфії. Спеціалізована виставка стане ідеальною платформою для пошуку постачальників для експертів галузі, вважають організатори.

За даними Smithers, очікується, що в 2023 р. обсяг світових онлайн-продажів сягне $5,5 трлн. Це вплине на попит на паковання, особливо в гофроіндустрії, на яку припадає 80% попиту в електронній комерції. Очікується, що посилки електронної комерції будуть оброблятися в логістичних ланцюжках доставки товарів до 20 і більше разів, що збільшить попит на надійне, технологічне та економічно ефективне паковання з гофрокартону.

Ринок складаного картонного та гофрованого паковання Таїланду за прогнозом зростатиме щорічно на 8,42% у період до 2025 року.

На виставці також буде представлено вертикальні ринки паковання для харчової промисловості, косметики, предметів розкоші, медицини, автомобільної промисловості та інших галузей.

Маніт Камолсуван, президент Тайської асоціації паковання, висловив думку, що спільне проведення CorruTec ASIA та Pack Print International є ключем до подальшого розвитку симбіотичних відносин між пакуванням та друком. Він упевнений, що представлені інноваційні технології друку сприятимуть покращенню як процесу виробництва картонного паковання, так і досвіду споживачів, і що власники бізнесу лише виграють від спільного проведення виставок із комплексом супутніх семінарів та заходів.