«Corrugated Week – це чудова можливість зустрітися з друкарнями та конвертерами, щоб продемонструвати всій гофроіндустрії, чому саме ми сьогодні є провідним виробником екологічних фарб та покриттів, — заявив Джефф Ешберн, віце-президент Flint Group Paper & Board. — Система фарб AQUACode вже успішно протестована багатьма компаніями, зокрема DS Smith, що є одним із провідних постачальників рішень для пакування: «Ми провели дуже ретельну експериментальну програму на шести підприємствах, виконавши низку лабораторних та повномасштабних випробувань за підтримки Flint Group. Впродовж трьох місяців ми запровадили лінійку AQUACode на всіх наших виробництвах. Як і багато підприємств гофровиробництва, ми потерпаємо від коливань цін на матеріали. При цьому ми маємо надзвичайно ретельно управляти якістю продукції та завжди стежити за дотриманням стандартів керування кольором.

Ми добре впораємося з цим завданням, але бізнес завжди відчуває тиск, особливо через складності, що виникають при виконанні великої кількості коротких наклади. Такі розробки, як серія AQUACode, дійсно допомагають нашому флексографічному бізнесу відповідати сьогоднішнім тенденціям ринку».

Підрозділ цифрового друку Xeikon на Corrugated Week представить IDERA – ЦДМ для виробництва високоякісного гофрованого паковання. Ця однопрохідна струменева ЦДМ з друкувальними голівками Kyocera KJ4B дає змогу друкувати водними чорнилами на листах розміром до 1,6 × 2,8 м. ЦДМ має продуктивність 60-120 м/хв. та інтегрується з системами подачі та вивантаження.

«IDERA — це ідеальний вибір для промислового, безпечного для харчових продуктів друку, що відповідає нормативним вимогам, — каже Себастьєн Штабель, менеджер із картонного паковання компанії Xeikon. — Це масштабна інвестиційна модель, яка пропонує широкий спектр режимів продуктивності та якості друку. IDERA робить гофропаковання простим, адаптованим та стійким, тому конвертери з її допомогою можуть підготуватися до неминучих змін структури ринку».