Caesar Pac Carton & Paper Products Co. заснована в 2001 р. в зоні вільної торгівлі Кувейту і відтоді є провідним постачальником паковання на кувейтському та регіональному ринках, експортуючи продукцію до багатьох країн Перської затоки та Близького Сходу (Бахрейн, Ірак, Йорданія, Саудівська Аравія). Компанія спеціалізується на виробництві коробок з гофрокартону, у т.ч. з 5-колірним друком офсетним та флексоспособом. Зокрема у друкарні працює обладнання BOBST: машина Flexo160-Vision та прес Mastercut.

Швидкісну однопрохідну цифрову друкарську машину EFI Nozomi 14000 LED для друку по гофрокартону буде встановлено ​​вже цього кварталу — це допоможе компанії вийти на високоприбуткові ринки (виробництво рекламних конструкцій для точок продажів). Nozomi 14000 LED споживає на 35% менше енергії в порівнянні з флексографічним друком і практично не виділяє летких органічних сполук.

«Наша традиційна модель орієнтована на великі організації, які потребували великої кількості коробок, — пояснив директор Caesar Pac Тамір Хозайєн. — Nozomi 14000 LED дасть нам змогу вийти на нові ринки із короткими замовленнями, підвищити рентабельність та забезпечити більш високу якість друку на коробках, зміцнюючи при цьому наші позиції лідера галузі».

Цифровий фронт-енд (DFE) EFI Fiery NZ-1000 останньої версії забезпечує швидку обробку даних на повній швидкості друку нової машини. Програмні рішення також включають:

  • Fiery Edge, технологію колірного профілювання, що забезпечує покращення кольору та якості друку «з коробки»;
  • ПЗ Smart Ink Estimator, що надає точні дані про витрату чорнила на наклад;
  • пакет Fiery JobExpert, що дозволяє заощадити час виходу на друк за рахунок автоматичного вибору правильних налаштувань.

Хозайєн каже, що Nozomi 14000 LED вплине не лише на зростання бізнесу компанії: «Ми також вважаємо, що він допоможе новим клієнтам з малого та середнього бізнесу розвивати свою справу, оскільки вони зможуть замовляти менші партії високоякісних коробок, що відповідають їх потребам, що зрештою сприятиме розвитку економіки країни, а це наша головна мета».