Рушники Essity для догляду раніше були впаковані у пакети, які вже на 50% використовували відновлювані матеріали. Проте масштабні дослідження та тестування Mondi сприяли появі нового рішення, яке відповідає цілям Essity щодо паковання: працювати над 100% придатністю до вторинної переробки та використовувати до 85% біомаси, відновлюваних або перероблених матеріалів у всіх пакетах, де є до 25% переробленого пластику.

Нове паковання сприяє досягненню цілей сталого розвитку завдяки використанню відновлюваних матеріалів і побічних продуктів паперової промисловості, які виробляються з циклічної сировини на основі підходу масового балансу ISCC (Міжнародна сертифікація стійкості та вуглецю). Інноваційне паковання також містить механічно перероблений вміст із споживчого матеріалу.

Mondi працювала з довгостроковим постачальником Dow та іншими компаніями, щоб знайти оптимальний склад смоли для цього рішення. Кінцевим результатом є екструдована плівка з друком, яка перетворюється на пакет.

Забезпечуючи такий самий високий рівень захисту, як і попередня альтернатива, рішення запобігає пошкодженню вологи та світла жіночої косметики, має сильні герметизуючі властивості та забезпечує виняткову якість друку, щоб зберегти привабливість на полицях для європейських брендів Essity (Bodyform, Libresse, Nana і Nuvenia).