Основна спеціалізація папероробної машини — виробництво захищених паперів. Всі папери Drewsen Spezialpapiere для виготовлення захищених від підробки документів виготовляються в контрольованому середовищі в Лахендорфі з такими елементами захисту, як водяні знаки, сенсибілізація, впровадження видимих ​​та невидимих ​​волокон та елементів, помітних лише в ультрафіолеті, а також нитки та інших види захисту.

Drewsen Spezialpapiere постачає цей папір клієнтам по всьому світу, які використовують його для виготовлення контрактів, свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, свідоцтв про народження, чеків, ваучерів, рецептів на ліки, податкових марок, квитків та багато іншого.

Маленька папероробна машина також відіграє важливу роль у розробці нових продуктів. Виробничі зразки та невеликі замовлення можуть бути виготовлені на ній дешевше та з більшою гнучкістю.

До століття машини компанія Drewsen Spezialpapiere встановила на ній новий прес для нанесення покриттів. Інвестиції допоможуть знизити енергоспоживання, збільшити можливості виробництва крейдованого паперу.