AccurioShine 3600 зовні нагадує MGI JETvarnish 3D One, але тепер система виходить під власною торговельною маркою. Konica Minolta заявляє, що спільно з MGI проведено велику роботу з подальшої оптимізації технології: модернізовано понад 150 вузлів, завдяки чому потреба періодичного обслуговування має знизитися на 47%, частота заміни ресурсних частин — на 20%.

Машину оснащено вбудованою екологічною світлодіодною сушаркою. Макс. формат матеріалів, — 364×750 мм, регульована товщина лакового шару — від 21 до 116 мкм за один прохід для плоского і тривимірного фактурного лакування, робоча швидкість — до 2077 аркушів ф. A3 на годину.

Система підтримує роботу зі змінними даними, що важливо для різних сфер застосування: виробництва квитків, персоналізованого паковання та етикеток, запрошень, директ-маркетингу тощо.

Поєднання сканера штрих-кодів у роботі зі змінними даними та автоматичним конвертером PDF-файлів забезпечує безперервний робочий процес: сканер зчитує інформацію про замовлення через штрих-код із попередньо задрукованих листів та обирає потрібний файл TIFF (маску для нанесення УФ-лаку), вже збережений на робочій станції.

AccurioShine 3600 може постачатися з модулем цифрового фольгування iFoil One, що інтегрується в лінію.