Підтверджуючи підтримку Gartex Texprocess India, Шрі Упендра Прасад Сінгх, секретар Міністерства текстилю Уряду Індії, заявив: «Індія є однією з провідних країн-виробників текстилю та одягу у світі. На внутрішньому ринку це другий за величиною сектор за чисельністю зайнятого у ньому населення. На нього припадає 11,4% експорту Індії та 4% у світовій торгівлі текстилем та одягом. Виставка Gartex Texprocess India New Delhi не лише надасть можливість закордонним покупцям отримати інформацію про свої потреби, а й послужить платформою для вітчизняних експортерів, для розширення їхнього експортного потенціалу».

На триденній виставці, що проходить одночасно з Denim Show, Fabrics & Trims Show та Screen Print India, зберуться понад 200 компаній, щоб створити велику експозицію виробничих технологій та готової продукції. Кращі бренди з виробництва текстильного та швейного обладнання (Aura, Fabcare, Jaysynth Dyestuff, Wenli, Baba Textile Machinery, Orange-O-Tec та Jack) підтвердили участь у виставці Gartex Texprocess India.

На виставці Screen Print India серед інших будуть представлені виробничі технології для текстильного, цифрового та трафаретного друку від DCC Print Vision LLP, JN Arora, Konica Minolta, Epson та Green Printing Solutions.

Організатори Messe Frankfurt India та MEX Exhibitions об’єднали зусилля з FABEXA для проведення виставки тканин та оздоблювальних матеріалів. У павільйоні FABEXA буде представлено близько 70 виробників тканин, які продемонструють свій досвід у виробництві бавовни та тканин на натуральній основі.

Будучи визнаною галузевою виставкою, Gartex Texprocess India вже всьоме надасть покупцям чудову платформу для придбання найновішого обладнання та знайомства з прогресом, що відбувається в текстильній промисловості, виробництві одягу, трафаретного друку та інших суміжних від друку.