Блок Ricoh undercoating, за словами компанії, дає змогу досягти однорідної поверхні друку на широкому спектрі носіїв, що допомагає компенсувати проблеми з постачанням певних ґатунків паперів, а також забезпечує більш чітку деталізацію завдяки новим модифікаціям друкувальних голівок.

До Pro VC70000e можна модернізувати існуючі моделі Pro VC70000. ПЗ VC70000e дає змогу вирішити проблеми, спричинені нестачею кваліфікованих кадрів. Воно включає засоби автоматизації виробництва, а також можливості бізнес-аналізу за допомогою опції Ricoh Pro Scanner Option та Ricoh Supervisor.

Одним з перших користувачів Ricoh Pro Scanner Option стала німецька компанія Sattler Media Group, що спеціалізується на друці матеріалів для поштових розсилок. Крістіан Ханеке, менеджер з інновацій та рішень: «Це рішення дає змогу документувати стандарти друку на будь-якому етапі виробництва для себе чи наших клієнтів та підтримувати оптимальну якість. Воно також допомагає мінімізувати час налаштування та підвищити загальну доступність Ricoh Pro VC70000».

Пакет Automation Suite від Ricoh поєднує функції штучного інтелекту та машинного навчання для спрощення роботи та забезпечення більшого зворотного зв’язку, на якому можуть бути засновані бізнес-рішення. Ці програми збирають інформацію безпосередньо з робочого процесу, виявляючи закономірності в даних, які можуть стати основою для оптимізації роботи. Pro VC70000e вже доступний для замовлення у регіоні EMEA.