За словами виробника, у всіх випадках фольга забезпечує високий рівень глянцю, добру покривельну здатність, і точний край тиснення, надаючи широкі можливості для вибору варіантів дизайну — від суцільного нанесення на всю поверхню листа до вибіркового нанесення з дрібними деталями.

Особливість фольги — ПЕТ-основа завт. 6 мкм (замість звичайних 12 мкм). Унікальна особливість фольги буде захищена патентом.

«Нашим завданням було зберегти чудові властивості матеріалу-попередника KPS SX+ і водночас заощадити ресурси за рахунок використання значно більш тонкої ПЕТ-основи», - пояснює менеджер з глобального розвитку бізнесу Cold Transfer KURZ Graphics Норберт Хелл.

«У новому матеріалі KPS Slim ми використовуємо значно більш тонкий матеріал-основу, ніж у звичайних продуктах, і, завдяки меншій вазі носія, також знижуємо викиди CO2 в атмосферу», — додає продакт-менеджер напряму Cold Transfer д-р Ульріке Плайя.

KPS Slim потребує менших витрат клею при нанесенні на матеріал, що обробляється. Крім того, підвищилася економічна ефективність для клієнтів: за збереження ваги рулону збільшилася довжина намотування фольги.

В результаті рулони треба змінювати рідше, що скорочує час простоювання обладнання та переналагодження.

Технологія холодного тиснення фольгою викликає велике зацікавлення поліграфістів. Завдяки оздобленню фольгою паковання продукту одразу впадає у вічі і запам’ятовується надовго. А технологія холодного тиснення дає змогу працювати у лінію з великими накладами та використовувати чутливі до нагрівання матеріали.