«Xante Corporation з гордістю представляє UV Unlimited — найновіший прорив у технології УФ-друку», — так компанія анонсує нову систему переносу.

Планшетні струменеві УФ-принтери Xante серії X наносять чорнила на шар прозорого трансферного носія з клейовим покриттям. Потім на надрукований лист наноситься другий клейовий шар. Після склеювання двох листів зображення може переноситися на будь-яку поверхню. Відбиток, який переноситься, — це УФ-чорнила з шаром клею на звороті, клей, відповідно, забезпечує міцну адгезію до поверхні. І оскільки це УФ-чорнила, вони впродовж багатьох років виглядатимуть начебто щойно надруковані. Для деяких поверхонь, таких як оргскло, наприклад, рекомендується термін закріплення від 12 до 18 годин.

Генеральний директор і президент компанії Xante Роберт К. Рос: «UV Unlimited, безумовно, є проривною технологією, що значно розширює можливості УФ-друку. У парі з будь-яким з наших УФ-принтерів серії X система матеріалів UV Unlimited допоможе створити нові, високоприбуткові застосування друку для наших клієнтів».

У прикладі на відео встановлено роздільну здатність друку 1440 dpi і голівку розміщено ​​на висоті 1 мм над матеріалом, а у ПЗ, що керує друком, передбачено нанести два шари УФ-білил.

Система перенесення UV Unlimited постачається в комплекті з усім потрібним для створення зображень, які можуть бути розміщені на будь-якій поверхні.