Машину буде введено в експлуатацію в найближчі кілька тижнів.

На виставці крім флексомашин Labelmaster і ЦДМ Labelfire, що поєднують сучасну якість струменевого УФ-друку з продуктивністю флексографічного та трафаретного друку, Heidelberg представить повний спектр рішень для виробництва паковання та етикетки, вкл. ПЗ Prinect.

Останнім часом Heidelberg отримала велику кількість замовлень на високоавтоматизовані машини Speedmaster покоління 2020 для друку паковання із 16 (або більше) друкарськими секціями. Торік компанія Heidelberg також значно покращила можливості Speedmaster XL 106 з виробництва етикеток, що вплавляються, випустивши новий пакет Performance.

Укладання у квітні 2022 р. глобальної дистрибуторської угоди з японською компанією AN Corporation, виробником автоматизованих постдрукарських систем Kawahara, урізноманітнило портфоліо Heidelberg. В результаті друкарні тепер можуть забезпечити комплексне виробництво етикеток і складних картонних коробок, що включає післядрукарські рішення, які Heidelberg вже багато років пропонує клієнтам у співпраці з Polar-Mohr.

Запуск нової промислової висікальної машини Mastermatrix 106 CSB та численних нових робототехнічних систем для автоматизованої роботи фальцювально-склеювальних машин Diana також підкреслює спільну відданість Heidelberg і MK Masterwork у цьому ключовому сегменті ринку.

Завдяки партнерству з MK Masterwork компанія Heidelberg спромоглася збільшити глобальний обсяг продажів систем післядрукарської підготовки в сегменті паковання на 50% порівняно з попереднім роком.

«Той факт, що Heidelberg бере участь у виставці Fachpack 2022, засвідчує, наскільки важливим для нашої компанії є друк паковання та етикеток, — каже д-р Девід Шмеддінг, глобальний керівник відділу продажу та маркетингу Heidelberg. — В останні роки ми значно збільшили інвестиції у цей сегмент ринку і тепер пропонуємо клієнтам різноманітний, оновлений набір більш інтелектуальних та економічних рішень на основі даних для всього їхнього ланцюжка створення вартості».