Технологія CleanPrint забезпечує значне підвищення OEE, що у багатьох випадках досягає 40%. При цьому витрати фарб може бути скорочені на 20% завдяки технологіям Crystal Screening.

Інноваційність технології CleanPrint пов’язана з хімічним складом полімеру пластин, що забезпечує повне перенесення фарби з форми на матеріал, на який наноситься друк. Завдяки цьому скорочується кількість зупинок друкарської машини для чищення форм. У такий спосіб гарантується стабільна якість друку по всьому накладу.

Оптимальний нестинг забезпечує високу точність різання на планшетному ріжучому плотері Kongsberg і зумовлює додатковое скорочення відходів на 10%. CrystalCleanConnect – єдина автоматизована система для виготовлення флексографічних форм, в якій передбачено потокове різання.

Назва CrystalCleanConnect утворена від товарних знаків ESKO Crystal та Asahi CleanPrin, а слово Connect символізує філософію об’єднання ланцюжка створення вартості друкарських форм у єдиний робочий процес.

CrystalCleanConnect — перше в галузі рішення для виготовлення друкарських форм з таким високим рівнем автоматизації у поєднанні із збереженням екологічного балансу довкілля. Система формує зображення на пластині, виконує експонування, промивання без використання розчинників на основі летких органічних сполук, сушіння та пост-експонування, а також різання форм.