Щоб бути відповідальним, будинок моди Юїми Наказато ретельно відбирає матеріали та джерела їхнього отримання й прагне створювати одяг, призначений для тривалого носіння та подальшої утилізації.

Компанія Epson підтримує ідеї Юїми Наказато та використовувала технологію цифрового текстильного друку для відтворення тонких текстур та кольорів матеріалів з ручним розписом відповідно до суворих вимог дому моди. Дизайни Юїми Накадзато були точно відтворені за допомогою цифрового струменевого текстильного принтера Monna Lisa у Центрі рішень на заводі Epson у Фудзімі на дуже тонкому (0,07 мм) шовку. Для друку цих дизайнів використовувалися пігментні чорнила, що потребує меншої кількості етапів виробництва, і Юїма Накадзато зміг працювати над дизайном колекції одягу практично до початку показу.

Компанія Epson також надрукувала матеріали для оформлення сцени, використовуючи технологію цифрового друку для створення інсталяції з паперу. Cцену було оформлено зображеннями Землі, намальованими Наказато вручну. Вони були збільшені та надруковані на папері загальною площею 832 м² за допомогою струменевого принтера SC-P20050.

Арматуру для скульптур виготовлено ​​із використаного паперу, переробленого за допомогою пристрою Epson PaperLab.

Epson прагне спільної творчості з партнерами, щоб уможливити найрізноманітніші твори клієнтів, і через ініціативи щодо зниження впливу на довкілля реалізувати своє бачення досягнення сталого розвитку.