Плати контролера друку (PCC) компанії Meteor використовуються сотнями OEM-клієнтів по всьому світу для синхронізації та передачі даних зображень, що спираються на масиви друкувальних голівок, у т.ч. Epson, Fujifilm Dimatix, Konica Minolta, Kyocera, XiAR Instruments, Toshiba TEC Xerox.

PCC Meteor залежала від електронного компонента, який цього року перебуває у критичному дефіциті, що могло призвести до затримки постачання електроніки для приводів друкувальних голівок. Швидко відреагувавши на зниження доступності компонентів, Meteor знайшла відповідну заміну мікросхемі, яка була вільно доступна у великих обсягах, і зробила потрібні кроки, придбавши більш ніж річний запас нових мікросхем ще до початку розробки.

Ризик цього рішення окупився, й новий контролер друку PCC2 Meteor тепер стабільно постачається у виробничих кількостях.

Джонатан Вілсон, віце-президент з розвитку бізнесу компанії Meteor каже, що за останнє десятиліття клієнтська база компанії значно зросла, зробивши Meteor найбільшим постачальником систем передачі даних у галузі. Meteor швидко розчищає відставання у виконанні замовлень, які утворилися за останні два квартали.

Стабільне постачання важливе для галузі, оскільки обсяги цифрового друку продовжують зростати. Зокрема вартість ринку цифрового пакування, як очікується, досягне $50 млрд до 2030 року за середньорічного темпу зростання 9,5%, повідомило агентство Market Research Future.