Go Inspire надає маркетингові та комунікаційні послуги, а також виконує комерційний друк (середні та великі наклади) та постдрукарську обробку (складні види оздоблення, що потребують інтелектуальних рішень та особливої ​​уваги до деталей).

Крім зростаючої клієнтської бази у Великій Британії, Go Inspire також обслуговує замовників у Європі, на Близькому Сході та в Африці. До її клієнтів належать великі роздрібні мережі, вкл. Tesco та John Lewis, енергетична компанія E.on, British Gas, а також медіа- та телекомунікаційні компанії (BT, TalkTalk та Sky).

Компанія — володар багатьох нагород. Цього року премію Printweek Awards «Інновація року» отримав проєкт myLakeland Club (прямі поштові розсилання). Продажі Go Inspire у «пандемійному» 2020-2021 ф.р. (що закінчився у березні 2021 р.) склали £51,8 млн, EBITDA — £5 млн; у 2021-2022 ф.р. — £72 і £7,5 млн, відповідно.

За словами Даррена Кессіді, керуючого директора та старшого віце-президента Xerox Global Document Services у регіоні EMEA, Великобританії та Ірландії, можливості Go Inspire підтримають трансформацію транзакційного друку та послуг прямого поштового розсилання у багатоканальних комунікаціях Xerox та прискорять зростання у регіоні EMEA.