Компанія Intec, заснована Яном Мелвіллом у 1989 р. (наразі залишає свою посаду), продовжить розробляти та конфігурувати лінійки продукції, а весь нинішній персонал буде збережено.

Найпопулярніша серія Intec – це ColorCut, лінія широкоформатних планшетних різальних плотерів початкового рівня. Також Intec постачає настільні та професійні пристрої для фольгування та ламінування під маркою ColorFlare.

Тепер Intec стає дочірньою компанією Plockmatic International і частиною Plockmatic Group, яка включає лінійки обладнання Morgana і Watkiss.

Генеральний директор Plockmatic Ян Марсторп: «Intec добре відома в галузі як постачальник якісної продукції за конкурентоспроможними цінами. Лінійка ColorCut добре сприймається ринком, продажі здійснюються у Великій Британії, Північній Америці та багатьох інших країнах. Ці системи ідеально підходять для малих та середніх друкарень, яким потрібні професійне різання та оздоблення рекламних щитів, коробок, етикеток та іншого.

Plockmatic прагне розширити присутність у секторі ринку, який швидко зростав останніми роками. Ми також вважаємо, що ці продукти будуть опулярними в наших великих OEM-клієнтів, які постачають принтери. Ці продукти забезпечать більше можливостей для застосування та дозволять їм розвиватися в сегменті паковання та етикетки».