Новинки в лінійках TOMOFLEX та ECOAD призначені для виготовлення різноманітного гнучкого паковання, у т.ч. для сухих та рідких харчових продуктів, реторт-пакетів. Всі продукти Toyo-Morton відповідають міжнародним вимогам для клеїв, що контактують із харчовими продуктами.

Серія адгезивів на основі розчинників TOMOFLEX включає:

  • TM-2470 для рідких продуктів (супи, заморожені продукти, мариновані продукти та локшина);
  • TM-3040 для паковання сухих харчових продуктів (закуски, цукерки та корми для домашніх тварин);
  • TM-2300 для високотемпературного ламінування реторт-пакетів відповідно до US FDA 177.1390.

Серія безсольвентних адгезивів ECOAD містить:

  • EA-N6008 для рідких харчових продуктів;
  • EA-N6001 для сухих продуктів харчування.

Безсольвентні адгезиви ECOAD дають змогу виробникам паковання підвищити продуктивність за рахунок високошвидкісного ламінування на металізованих плівках.

Також компанія розробила ECOAD EA-B3860/EA-B1290 — сольвентний адгезив з високим вмістом твердих компонентів, для використання в сухій ламінації багатошарових плівок при виготовленні гнучкого паковання.

Нова формула з часткою твердої речовини більше 40% за вагою містить менше розчинника, а отже, знижує загальні викиди CO2 під час ламінації приблизно на 25% порівняно з адгезивами загального призначення. Високий вміст твердих компонентів також сприяє зменшенню відходів, що утилізуються — це підвищує ефективність виробництва і робить чистішим робоче середовище.

ECOAD EA-B3860/EA-B1290 мають біологічну основу та містять відновлювальну сировини з часткою 10% у висушеному клейовому шарі, що робить ці адгезиви більш екологічними.