«Для нас це особливо важливі інсталяції через дві причини, — пояснив Альберто Бассанелло, директор з продажу в Італії компанії Durst Group. — Як відомо, Pixartprinting проводить суворі та складні випробування для ретельного відбору технологій, доводячи їх до максимальної продуктивності. З іншого боку, наш гібрид у цих тестах показав найкращі результати порівняно з іншими суто рулонними системами, розглянутими лідером у галузі Web-to-Print».

Серед характеристик P5 350 HS, які «зайшли» Pixartprinting: чудова якість друку, продуктивність понад 300 м²/год та швидкість переходу на новий матеріал завдяки функції Multiroll, яка дає змогу завантажувати нові рулони в процесі друку.

Ще однією відмінністю Durst P5 350 HS є можливість конфігурування системи до дев’яти кольорів, вкл. світлі відтінки, білий і лак, що дає змогу наносити до 12 шарів рельєфного друку.

Крім того, світлодіодні чорнила, розроблені Durst для платформи P5, включають чорнила Roll LED і нові гібридні POP Flexible LED, що відрізняється винятковою кольоровою гамою.

Директор з виробництва компанії Pixartprinting Алессіо Пьяццетта зазначив: «Важливим аспектом, що має особливе значення, є скорочення матеріальних відходів під час навантаження та розвантаження рулонів, яке гарантує нова технологія Durst: за розрахунками скорочення відходів на кілька тонн на рік».

Нові установки, які розширять відділ широкоформатного рулонного друку Pixartprinting, будуть використовуватися для друку на банері, ПВХ і вінілі. Каталог Pixartprinting налічує понад 3 млн продуктів, що постійно оновлюються.